Korte CV Tom Hallegraeff (freelancer)

Naam:                   Tom Hallegraeff

Woonplaats          Roden                

Geboortejaar         1951

basisOpleiding     HTS electronica/Informatica, aangevuld met kopjaar informatica Delft-Twente-Eindhoven

Ervaring                  Zie      LinkedIn

                                            CV 2018 Tom Hallegraeff.pdf


Ik ben een ervaren IT’er met passie voor het vak. In de afgelopen jaren heb ik alle ontwikkelingen binnen het vakgebied voorbij zien komen. Men vraagt mij voor het ontwerpen van software, als IT architect en voor diverse rollen binnen scrum-projecten. Mijn analyses en plannen zijn goed leesbaar voor alle betrokkenen.

Naast technische inbreng word ik vaak gevraagd een rol te vervullen bij de implementatie van toepassingen. De juiste communicatie naar toekomstige gebruikers is altijd een kritische succesfactor,

Belangrijk voor mij is het constant blijven ontwikkelen in nieuwe mogelijkheden die Internet biedt voor bedrijven en organisaties.

De laatste 10 jaar heb ik mij in hoofdzaak bezig gehouden met analyse van bedrijfstoepassingen, maar ook analyse van bestaande applicatielandschappen en het doen van adviezen om te komen tot modernisering daarvan.

Momenteel en ik werkzaam als freelancer (www.it-plan.nl) en zet mijn ervaring in voor allerhande organisaties en ondernemingen.

Als freelancer inzetbaar als

  • Informatie analist/Functioneel ontwerper
  • Technisch Projectmanager (Agile / scrum)
  • IT Consultant/architect (Togaf/Archimate)
  • Requirements manager / scrum – div. rollen
  • Docent / trainer IT

Laatste Gotere project (Binnen IT-plan - Freelancer):

Fokus, Groningen – 3000 medewerkers (augustus 2017- januari 2018)

Architectuurdocument opgesteld van bestaande en gewenste IT inrichting waaronder ECD en ERP toepassingen. Deze doelarchitectuur van adviezen voorzien en gepresenteerd.